بیمه مسافرتی سفارت آلمان

مسافرین محترم برای دریافت ویزای شینگن می بایست مدارک لازم را به سفارت آن کشور از حوزه شینگن تحویل دهند. در صورتی که قصد دارید به چند کشور از حوزه شینگن سفر کنید می بایست مدارک را به نماینده خارجی کشوری که از طریق آن به حوزه شینگن وارد می شوید تحویل دهید.


از ارائه درخواست روادید هیچگونه حق قانونی برای صدور روادید یا بازپرداخت هزینه های احتمالی در خصوص سفر مورد نظر به شما تعلق نخواهد گرفت و با توجه به اینکه پس از تحویل مدارک به سفارت کشور مورد نظر، مدارک دیگری پذیرفته نمی شود، در تحویل مدارک دقت نمایید.

 

مدارک عمومی جهت درخواست ویزای شینگن (یا ویزای سفارت آلمان):

  • اصل گذرنامه و کپی صفحه مشخصات گذرنامه
  • فرم درخواست روادید بصورت کامل تکمیل و امضا شده با عکس(قدیمی تر از یک سال نباشد)
  • پرسشنامه امنیتی تکمیل و امضا شده
  • مدرک مبنی بر وجود بیمه مسافرتی به همراه کپی بیمه مسافرتی
  • کپی تمامی روادیدهای درخواست کننده در 5 سال گذشته با مهر

 

لطفا توجه کنید که روادید شنگن فقط زمانی صادر خواهد شد که وجود بیمه مسافرتی کامل اثبات شود.


بیمه مسافرتی باید بر اساس موارد زیر باشد˸

  •  بیمه مسافرتی (بیمه نامه فردی و یا گروهی) می تواند از طرف متقاضی در کشور محل سکونت مسافر، چنانچه میسر نبود، به جای آن در هر کشور دیگری و یا توسط میزبان در کشور مقصد تهیه گردد.
  • پوشش هزینه بازگشت در موارد بیماری و یا فوت˛ هزینه های درمان در موارد اضطراری و یا بستری شدن اضطراری در بیمارستان در حین اقامت در کشورهای عضو
  • حداقل پوشش هزینه در زمان خسارت باید سی هزار یورو باشد و امکان دریافت مطالبات از این بیمه میسر باشد(بیمه نامه نباید طرح اقتصادی باشد).

 

برای مشاهده شرایط و پوشش بیمه های مسافرتی اینجا کلیک کنید.

 

قبل از تهیه بیمه نامه مسافرتی سفارت آلمان لطفاً به نکات زیر توجه فرمایید:

  • برای درخواست روادید یکبار ورود لطفا متناسب با زمان اقامت خود را بیمه کنید. اقامت از زمان رسیدن شما به آلمان آغاز می گردد.
  • برای درخواست روادید چند بار ورود، یک ساله و یا چند ساله، داشتن بیمه مسافرتی معتبر برای سفر اول کفایت می کند. برای هر بار اقامت بعدی در محدوده شنگن باید متقاضی خود را بیمه کند. مدرک بیمه را در زمان ورود به آلمان همراه داشته و به بازرسان مرز نشان داده شود.
  • در صورت سفر به منظور شرکت در مراسم ورزشی در آلمان، مورد را به بیمه گذار خود صریحا اعلام کنید تا در صورت آسیب دیدگی های ورزشی شما را بیمه کند(معمولاً بیمه نامه های مسافرتی آسیب های ورزشی را پوشش نمی دهند).

 

لیست اسنادی که درخواست کننده ویزای آلمان باید به سفارت آلمان ارائه دهد:

  1.  همه درخواست کنندگان موظفند مدارک زیر را ارسال نمایند:
    • تاییدیه سفر (بلیط هواپیما و یا رزرو پرواز)
    • مدارکی مبنی بر محل اقامت و تامین هزینه های اقامت در زمان سفر
    • مدارکی مبنی بر ثبات اقتصادی و اجتماعی
  2. مدرک مبنی بر علت سفر
    • سفرهای تجاری
    • سفرهای کاری
    • سفرهای دیداری و خانوادگی
    • شرکت در مسابقات ورزشی
    • شرکت در نمایشگاه ها
    • فعالیت های گردشگری
    • شرکت در کنگره ها و سمینارها
    • سفر به قصد درمان بیماری شخصی
  3. اتباع غیر ایرانی که در ایران اقامت دارند:
    • اجازه اقامت در ایران، که حداقل سه ماه پس از پایان روادید درخواست شده معتبر باشد
  4. برای خردسالان می بایست رضایتنامه یکی از والدین و یا قیم ارائه شود
  5. مدارک مورد نیاز برای کارمندان دولت یا اشخاص متعلق به سازمان ها و گروه های خاص

logo-samandehi